Pages

Saturday, May 19, 2012

Si Cengeng Buah Hati Bonda

Budak kecik ni kalau dah start enjin menangis memang susah lah nak pujuk. Ntah ape pe'el meraung lama2, bila kita pujuk taknak, last2 die dah penat mintak pujuk gak. Ape kes? Hengat nak merajuk sampai tertido sendiri, NAN HADO!!Wat penat ko jelah dik meraung lama2 sampai terkeluar anak tekak bagai..

Walid die sampai pesan awal2 kata xpayah datang gerai burger, amik die kt nursery je terus balik umah sebab bile nampak je buka bapak die terus meraung nak mintak cubitan manja dari Bonda. Aishhhhh....malu lettew ada anak cengeng lagutu. U baru hadap beberappa minit je sehari yang oi, ai ni dok hadap sorang2 kat umah setiap hari tahu?
video 
Dah dengar kan?Dah tengok sendiri kan?Mak mana yang x naik hantu kalau dah penat2 balik kerja, anak dok meraung camni. Tapi jangan risau, saya x pukul pon die ngan bantal. Saya ni bonda yang penyabar, CEWAHHHH Paling2 pon saya lepuk bontot die sedas dua, pastu wat xtahu macam xde pape yg berlaku. Bila die dah penat, pandai2lah die cari Bonda die kan?

Teori En.Beh: Mandikan die, pakaikan baju cantik2 dengan harapan mood die OK. Hahahaharapan tinggal harapan jelah yang oiiiiii



1 comment:

  1. Salam kunjung bls...biasa la tu baby nak tarik perhatian Bonda dia...anak sorang pun peningkan...mcm mana anak ramai..akak sorang tu pun asyik jadi tarzan je..

    ReplyDelete

 

Sample Text