Pages

Wednesday, November 24, 2010

Mrs.Halim..

Saya ada kawan..Kami bekerja di tempat yg sama..Hanya dialah satu2nya kawan perempuan saya d opis. SUMPAH saya x curang ngan dia..Saya kawan ngan dia jer sewaktu d department kami..Buktinya, saya x pergi makan ngan kawan perempuan lain pn sewaktu lunch time. Kami juga berkahwin bersama2..Oh ..Oh..Tidak2x, kami bukan berkongsi En.Beh bersama.Kami hanya mengambil cuti kawen bersama2 kerana berkahwin pada minggu yg sama, cuma saya bernikah sehari awal dr beliau kerana tahap kegatalan saya yg terlebih.

Sebenarnya, saya mahu mengucapkan ribuan terima kasih yg x terhingga kpd kawan saya itu kerana sanggup menadahkan telinga beliau sehingga bernanah kerana mendengar setiap luahan saya. Baik luahan mengenai pejabat sehinggalah gosip2 artis yg bercerai-berai...Ngehngeh..Walaupun saya x tahu apa perasaan beliau semasa mendengar luahan2 mengarut saya, tapi saya x peduli n still nak luahkan lagi, lagi dan lagi.....Bolehkan kawan?Bolehkan2x?..

Obviously, ni bukan beliau n suami. Ni Manager kitorang d masa muda mudi. Mari gelak goleng2x..Kah..Kah..Macam Andy Lau pn ada..
Yang ni juga bukan anak mahupun suami beliau. Bapak budak ni gedik namakan anak die Mohd Ichiro Siru.
Mereka bertiga ini juga bukan beliau kerana kawan saya adalah PEREMPUAN tulen.

Eh2x?Banyaknyer gambar lelaki?GATAL ekk?Harap maklum, bahawasanya kehadiran gambar2 rakan lelaki bukanlah menunjukkan tahap kecurangan kami, ini kerana hanya kami berdua mak dara tunggal d dalam department tersebut. Maap yer kawan2, Wa curik gambar korang kt Fesbuk.

Ini lah kawan saya yg bernama Pn.Junaidah bersama En.Suami tercinta; En.Halim. See..Kan betol kami TIDAK berkongsi suami. Pesanan penaja: Korang..kita wat family planning sama2 tau..En.Halim tlg jgn mengandungkan isteri anda terlebih dahulu~huahua..

Award ni ditujukan khas kpd Pn.Junaidah kerana keprihatinan beliau selama ini..Sob..Sob..


5 comments:

  1. tq mrs yusman...kamu jugak org yg selalu menadah tinga mendgr citer sy sehari2...huhuhuh...

    ReplyDelete
  2. Saya sudah terbang ngan puji2an di atas~~~

    ReplyDelete

 

Sample Text