Pages

Monday, March 21, 2011

Hari Nikah Hari Bahagia atau Bersedih?

Abu Lin...Tarikh nikah Kak Anje pada 04 Jun 2010. Sila take note okeh..Boleh bg hadiah anniversary kami bebanyak. X lama sudah lg~Lalalalala~Hati berbunga riang~

Mari jawab tag tersebut:-

1.Kau rasa kau Hot?
Memang hari2x hot sb hari2x kena pakai baju hitam serap haba kot..En.Beh pon da pandai cakap "Kali ni tolonglah beli baju color lain plak yang.."Nk wat camne?Keje tu kan 1 tanggungjawab yer dok?

2.Upload picture kau dari pc?
Sebab Abu Lin upload pix masa hari nikah saya, saya pon mahu upload gambar pd hari tersebut



3.Cerita pasal gambar tersebut
Kan da mentioned tadi gambar pada hari nikah?Wokehlah, saya elaborate, waktu ini saya sudah sah bergelar isteri kpd En.Beh tersayang. Terima kasih kpd beliau kerana sudi mengangkat darjat saya setinggi itu.Sob...Sob...I LURVE U, BEBEH..Eh?Nape sedih plak?bukan2x, saya dlm kedaan terharu sebenarnya.

4.Kali terakhir makan ayam
Semalam kot. Tengah ari makan ayam goreng n malam makan ayam yg ada dlm sup sayur. Sila jgn konpius, walaupun namanya sup sayur, harus diletak sedikit ayam, sedikit daging n sedikit seafood sebagai rencah ye puan2x..

5.Lagu terakhir yang didengar
Lagu Amelina; En.Beh nyanyi sb cakap rindu kt die. Alah...x hengat plak tajuk. Yg liriknya cam ni: Sungguh ku x mampu~Menahan rindu~Ah~Ah~

6.Apa yang kau buat selain menyelesaikan tag ini
Wat filing cikit, tgk fesbook, bw, kemas bilik opis cikit, duduk balik depan PC, layan fesbook, bw..ulang lagi sampai waktu balik

7.Nickname lain selain ini
Macam yg Abu Lin panggil: Kak Anje. Semalam juga jiran saya memanggil dgn nama SAL..Sgt x tahu SAL adalh termasuk dlm nama sendiri. Kakak itu menjerit sampai da nk terkeluar anak tekak, masih x sedar SAL tersebut adalah saya.

8.Tag lagi 8 orang
Seperti kebiasannya, follower sgtlah ciput buat masa ini, maka dgn rasa rendah diri saya menyeru kesemua follower utk menjawabnya

3 comments:

  1. kena wat juga ke puan salwa :P

    ReplyDelete
  2. Ye la yang...nk tgk kreativiti u jawab ini tag.

    ReplyDelete
  3. ~ yey dah buat! he he.. Abu Lin pun Abu Lin laaa.. hehe ;)

    ReplyDelete

 

Sample Text